16 Şubat 2009 Pazartesi

Böcek Filmini İzle

Böcek Filmi www.supersinema.blogspot.com SUNAR...



Tür : Gerilim / Korku / Dram

Yönetmen : William Friedkin

Senaryo : Tracy Letts

Görüntü Yönetmeni : Michael Grady

Müzik : Brian Tyler


Agnes White, trajik bir şekilde sonlanmış evliliğinden sonra hayatını garsonluk yaparak kazanmaya çalışan genç bir kadındır. Eski kocası ile yaşadıkları, üzerinde derin izler bırakmış ve tek başına kaldığı otelde sürekli olarak taciz edilme korkusunun da körüklediği bir tedirginlik içinde yaşamaya çalışmaktadır.

Eski bir asker olan Peter ile tanışır ve aralarında romantik bir yakınlaşma başlar. Fakat Peter dışarıdan görüldüğü kadar 'normal' bir insan değildir. Paranoyakça krizler halinde her yerde böcekler görmektedir. Bu durum zamanla hepsinin yaşamını tam bir kabusa çevirecektir.


Yorum ve teşekkürleriniz size film olarak dönecektir

Filmi izlemeden önce sorunlar yaşamamak için Google Mozilla Firefoxu indirip öyle izleyiniz



Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.

Böcek Filmini Sitemizden Full olarak izleyebilirsiniz.Seyir sırasında Film izlemelerde, Video Klip izlemelerde, Dizi izlemelerde ve Fragman izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız Google Mozilla Firefox ' u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız


Lütfen Alttaki Yorum yap ifadesini tıklayıp emeğe saygı için bir yorum yapınız teşekkürler.Her teşekkür bizim için çok değerli