26 Şubat 2009 Perşembe

Otostopçu Filmini İzle





Tür : Gerilim / Korku / Aksiyon

Gösterim Tarihi : 16 Mart 2007

Yönetmen : Dave Meyers

Senaryo : Eric Red , Jake Wade Wall , Eric Bernt

Görüntü Yönetmeni : James Hawkinson

Müzik : Steve Jablonsky

Yapım : 2007, ABD , 83 dk.

Oyuncular

Sean Bean (John Ryder) , Sophia Bush (Grace Andrews) , Zachary Knighton (Jim Halsey) , Neal McDonough (Lieutenant Esteridge) , Yara Martinez (Beth) , Lauren Cohn (Marlene)

Grace ve Jim, üniversitede okuyan iki sevgilidir. Sömestr tatilinde eski model arabalarına atlayarak çılgın bir geziye çıkmayı planlarlar. Yola koyuldukları gece bardaktan boşanırcasına yağmur yağmaktadır. Yol kenarında son derece ıslanmış bir şekilde otostop yapan John’u görünce almaya karar verirler. Ama bu hayatlarının hatası olacaktır.

John’un tam anlamı ile bir psikopat olduğunu anlamaları uzun sürdürmez. John gerisinde bir dolu ceset bırakmış olan psikopat bir katildir. Grace ve Jim’i hunharca öldürmek için yaptığı planlar tam gerçekleşmek üzere iken beklenmedik olaylar gerçekleşir. Grace ve Jim, bir yandan hayatta kalabilmek için mücadele verirlerken bir yandan da John’un kendilerini bulaştırdıkları pisliklerden kurtulmaya çalışacaklardır.

Yönetmen Dave Meyers’ın ilk uzun metrajlı denemesi olan Otostopçu, Robert Harmon imzalı 1986 yapımı filmin yeniden çevrimi. Başrol oyuncularından Sean Bean, ” Şimdiye kadar hiç otostop yapmadım ve arabama da hiç otostopçu almadım. Bu filmden sonra da asla böyle bir işe kalkışmam” sözleri ile filmin kendisini çok fazla etkilediğini anlatıyor.



BÖLÜM 1


@ Yahoo! Video

BÖLÜM 3


İYİ SEYİRLER