3 Mart 2009 Salı

Fantastik Sinema İzle,Fantastik Filmler İzle

http://img479.imageshack.us/img479/9062/poster2ss1.jpg


Yapım : 2005, ABD / Almanya

Tür : Fantastik / Komedi

Yönetmen : Lawrence Guterman

Senaryo : Lance Khazei

Görüntü Yönetmeni : Greg Gardiner

Müzik : Randy Edelman

Süre : 1 saat, 34 dk.

Gösterim Tarihi :

Maske 2 - Son Of The Mask

Oyuncular : Kal Penn, Bob Hoskins, Jamie Kennedy, Alan Cumming, Traylor Howard, Steven Wright, Ben Stein, Sandy Winton, Peter Callan, Issac Longmuir, Rebecca Massey, Wayne Mcdaniel, Ashley Lyons, Brett Pickup

Yapımcı : Toby Emmerich, Beau Marks, Mike Richardson, Kent Alterman, Michele Weiss

Filmin Konusu

Loki’nin maskesi, hiç bir şeyden kuşkulanmayan bir yetişkinin hayatını mahvettikten 10 yıl sonra, bu sefer bir bebeğin eline geçer.

Karikatürist Tim Avery henüz babalığa bile hazır değilken, yeni doğmuş oğlu, maskenin büyülü güçleriyle beraber doğmuştur. Ailenin kıskanç köpeğinin de korktuğu gibi, evde hayat alt üst olmuştur. Ve maskenin kontrolünü ele geçirmek için köpekle bebek arasında bir savaş başlamıştır. Tabii bu arada onların haberi olmaksızın, Loki maskesini aramaya başlamıştır. Geri almak için ise ne olursa yapmaya kararlıdır.



Devamını Okuyun...





Yapım :2009, ABD

Tür :Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim

Yönetmen :Frank Miller

Senaryo :Frank Miller, Will Eisner (Kitap)

Yapımcı :Deborah Del Prete, Gigi Pritzker

Görüntü Yönetmeni :Bill Pope

Müzik :David Newman

Süre :1 saat, 40 dk.

Gösterim Tarihi :20 Şubat 2009


Oyuncular :Scarlett Johansson, Eva Mendes, Gabriel Macht, Johnny Simmons, Samuel L. Jackson, Paz Vega, Jaime King, Sarah Paulson, Richard Portnow

Devamını Okuyun...







imdb puanı : 5.5/10

Yapım : 2007, Fransa

Tür : Fantastik / Komedi

Yönetmen : Daniel Cohen

Oyuncular : Augustin Legrand, Stefano Accorsi, Benoît Poelvoorde, Arly Jover, Mathias Mlekuz, Natacha Lindinger, Catherine Mouchet, Daniel Cohen, Michel Duchaussoy, Pascal Elso, Florence Loiret, Zofia Moreno, Baptiste Jaubert, Nova-louna Castano, Catherine Ferran

Yapımcı : Mathieu Kassovitz, Jeremy Burdek, Nadia Khamlichi, David Wicht, Benoît Jaubert, Adrian Politowski

Görüntü Yönetmeni : Laurent Dailland

Müzik : Richard Harvey


Ticaretle uğraşan bir Fransız, zaman içinde yolculuğa çıkar. Başka bir dünyada zulüm altında olan bir kabile ile karşılaşır. Onları kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar.



Devamını Okuyun...





Tür : Dram / Fantastik

Gösterim Tarihi : 17 Mart 2000

Yönetmen : Frank Darabont

Senaryo : Frank Darabont

Görüntü Yönetmeni : David Tattersall

Müzik : Thomas Newman

Yapım : 1999, ABD , 189 dk.

Oyuncular


Tom Hanks (Paul Edgecomb) , Michael Clarke Duncan (John Coffey) , Michael Jeter (Eduard Delacroix) , Doug Hutchison (Percy Wetmore) , David Morse (Brutus “Brutal” Howell) , James Cromwell (Warden Hal Moores) , Barry Pepper (Dean Stanton)

Film, yaşlı Paul Edgecomb’un arkadaşı Elanie Connelly’ e, Cold Mountain Hapishanesi’nde gardiyan olduğu uzun yıllar boyunca yaşadıklarını anlatmasından oluşuyor.

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzurevinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Hapishanedeki hücrelerinden alınan idam mahkumlarının elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına giderken yürüdükleri, bir millik yeşil yolda yaşananlara her defasında tanık olan Edgecomb, ömrü boyu unutamayacağı olaylara tanık olur.



Devamını Okuyun...


imdb puanı : 6.5/10

Yapım : 2008, ABD / Almanya / İngiltere

Tür : Fantastik / Gizem / Macera

Yönetmen : Iain Softley

Senaryo : David Lindsay-abaire, Cornelia Funke (Kitap)

Dağıtım : Medyavizyon

Süre : 1 saat, 46 dk.

Gösterim Tarihi : 23 Ocak 2009

Film Özeti:12 yaşındaki Meggie (Eliza Hope Bennett), tıpkı babası Mortimer “Mo” Folchart (Brendan Fraser) gibi bir kitap kurdudur. İkisinin, ortak bir özellikleri daha vardır: Yüksek sesle kitap okudukları zaman, kitapta yazanları canlandırığ gerçek dünyaya getirme yeteneği! Ama bu çok da tehlikeli bir yetenektir: Çünkü canlanıp kitap sayfalarından çıkan her karaktere karşılık, gerçek hayattan biri kitabın içine kaçmaktadır.

Mo ve Meggie ikinci el kitap satan bir dükkanda gezinirken, Mo bir kitabın içinden tanıdık sesler geldiğine şahit olur. Bu, Ortaçağ şatoları ve garip yaratık çizimleri ile dolu “Inkheart”tır. Mo kitabı bulduğuna inanamaz. Çünkü neredeyse 10 yıldır, Meggie’nin annesi Resa (Sienna Guillory) kitabın içine kaçtığından beri, her yerde bir zamanlar bir kopyasına sahip olduğu bu kitabı arıyordur.

Devamını Okuyun...

EKLENİYOR!!!